Participa!

Sons de Xaloc és  una Revista Digital estructurada dins d’una Associació Cultural amb uns objectius clars basats en  tres pilars fonamentals: LlenguaCultura i País.

L’objectiu principal de Sons de Xaloc és promoure la normalització de tots els espais culturals i lingüístics al País valencià, mostrant sensibilitat a la resta de territoris de la mateixa parla, amb aquesta finalitat analitza l’actualitat de la Nova Cançó, el Folklore popular i cultura en general i les noves tendències audiovisuals en la nostra llengua, mitjançant foto-reportatges, entrevistes, opinions i una Agenda completíssima dels esdeveniments més destacats del País Valencià.

En resum, Sons de Xaloc va nàixer amb tres objectius principals:

– Crear una revista digital encarada a l’àmbit d’actuació de l’associació i utilitzar aquest mitjà amb la finalitat de amplificar i donar a conèixer la nostra tasca.

– Ajudar a la promoció dels joves projectes culturals i artístics. -Convertir-nos en una referència informativa decisiva en la promoció i la normalització de tot plegat.

– Diversificar la revista digital utilitzant altres opcions dins l’àmbit audiovisual. -Organitzar certàmens literaris amb el suport i la col·laboració de segells editorial, amb els quals ens comprometem a coordinar-nos o col·laborar, i d’altres col·lectius i/o entitats.

Si vols participar en el projecte, sols t’has de posar en contacte amb nosaltres mitjançant Facebook, Twitter, correu electrònic o formulari de contacte d’aquesta pàgina.